logo generali - global risc

avís legal

www.generali.ad i www.globalrisc.ad són un domini d'internet de titularitat de Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana.

1. Condicions d'accés

L'accés al lloc web de Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana, comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d'aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web de Generali-Global Risc.

Recomanacions d'accés

- Versions mínimes de navegadors: Internet Explorer 7.0, Mozilla Firefox 2.0, Opera 9.0, Safari 2.0.x, navegadors de dispositius mòbils respectant l'estàndard WAP 2.0.

- Resolució mínima: 1024×768 per a dispositius no mòbils.

2. Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3. Continguts

Generali es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

4. Drets de propietat intel·lectual

Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.generali.ad i www.globalrisc.ad difosos a través d'aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana.

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquest web sense autorització expressa. No obstant això, s'autoritza la reproducció dels continguts del lloc web de Generali sempre que s'esmenti la font, llevat que s'indiqui el contrari.

5. Política de confidencialitat

Protecció de dades personals

En compliment de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tracten amb absoluta confidencialitat. El client autoritza expressament que les dades de caràcter personal facilitades a Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana siguin tractades d'una manera automatitzada i siguin incorporades als fitxers de l'empresa.

Tant el responsable del tractament de dades com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l'empara de l'autorització conferida per l'usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i n'evitin l'alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

En tot cas, l'usuari pot exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, mitjançant correu electrònic a l'adreça de correu corresponent del lloc web.

Així mateix, el client consent que Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana pugui utilitzar les dades facilitades per a les finalitats següents.

Per remetre-li informació relativa a l'oferta i la promoció dels seus productes i serveis o altra informació que consideri que pot resultar d'interès.

Llevat que el client ens indiqui el contrari, considerarem que dóna el seu consentiment per a la utilització de les seves dades personals amb les finalitats esmentades. En tot cas, pot oposar-se a la utilització de les seves dades en tot moment, amb l'únic requisit de comunicar-ho a l'empresa.

D'acord amb la citada Llei de protecció de dades personals, el client pot exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió de les dades que pot exercir en tot moment, mitjançant una simple sol·licitud a Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana, com a responsable del tractament.

Política d'ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents.

Generali no és responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi. Tampoc no es fa responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no depenguin de Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana.

Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i els arxius que es poden descarregar del lloc web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web.

6. Legislació aplicable

Les presents condicions es troben sotmeses a la legislació i la jurisdicció andorrana per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se en relació amb els productes i els serveis continguts en el web www.generali.ad i www.globalrisc.ad.

L'adreça de Global Risc Companyia d'Assegurances Andorrana és:

Oficina d'Andorra la Vella

c/ Prat de la Creu, 36. 1a planta - BP 89
Tel. +376 807 750 Fax +376 807 751
generali@andorra.ad
www.generali.ad i www.globalrisc.ad
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Global Risc @ 2011